perjantai 18. elokuuta 2017

Viikkokatsaus vko 33

Suloista perjantaita ystäväiset! Viikon paras päivä on taas käsillä ja tulipas se hieman yllättäen. Olin jo etukäteen odottaanut, että lomalta paluun jälkeinen viikko matelee hitaammin kuin ruuhkabussi konsanaan mutta viikkohan sujahti ohi lähes huomaamatta, huippua! Kuten sanottua, viikko ei mennytkään yhtään niin tahmeasti kuten olin odottanut, johtuen ehkä siitä, että kuluneelle viikolle mahtui taas tosi mukavia hetkiä, niitä arjen pikkujuttuja, jotka saa välillä nauramaan maha kippurassa :) Pidemmittä puheitta, kuluneella viikolla..

Ihastuin..
Löylyyn. Viime lauantaina veimme tyttäremme fiilistelemään tubettajia Tubeconiin ja suuntasimme itse nauttimaan Helsingin kauneudesta. Aloitimme aamukahveilla Löylyssä ja voi vitsit, miten huikaisevan kiva paikka olikaan kyseessä. Myöhäisherännäinen suuntasi löylyyn ensi kertaa vasta menneenä viikonloppuna ja ihastui paikkaan kyllä totaalisesti! En tiedä, mitä olin kaikkien etukäteen nähtyjen kuvien ja juttujen perusteella odottanut mutta paikka vei sydämeni kertaheitolla. Jos asuisin (tai siis, sitten kun omistan paidanvaihto-paikan) siinä ihan Eiran rannassa, en tarvitsisi omaa kahvinkeitintä lainkaan, sillä suuntaisin ehdottomasti joka aamu saunaan Löylyn lauteille, ottaisin aamu-uintini meressä ja nauttisin aamukahvini kauniilla terassilla. Suosittelen ehdottomasti visiteeraamaan Hernesaaren rannassa jos joltain muultakin on vielä tämä paikka testaamatta. Tulevan viikonlopun ohjelmassa on käydä herkuttelemassa viereisen Birgitan kuulut burgerit ja ehkäpä samalla nauttia lasilliset myös Löylyn terassilla :) Tämän Moët-mopon antimet kun jäi edellisellä kerralla testaamatta :)



Nautin..
Kesäillasta omalla terassilla. Nämä hetket ovat aina yksiä kesän odotetuimpia! Hetket kun iltaisin on niin lämmin, että terassilla tarkenee istua ilman toppatakkia ja Uggeja. Keskiviikkona grillasimme ribbsejä ja nautimme muutamat jääkylmät IPAT kynttilän valossa. Elokuun pimenevissä illoissa on kyllä oma fiiliksensä! Toivottavasti saamme nauttia kylmän kesän sijaan kauniista, pitkästä ja lämpimästä syksystä ♥


 Kummastelin..
Tavaroiden katoamista kirppiksellä. Tällä kertaa ei onneksi montaakaan tavaraa omalta pöydältä kadonnut mutta aina se kummastuttaa. Jos oikeasti jollekin kahden euron juomalasit menevät tarpeeseen niin ei voi kun ajatella, että toivottavasti ihan todella tarpeeseen menee. Siltikään en ihan ymmärrä. Muuten kirppistelymme sujui varsin mallikkaasti ja lähes kaikki myyntiin joutaneet vaatteet ja tavarat löysivät uuden kodin. Iloissani olen etenkin siitä, että yksiä tennareita lukuunottamatta kaikki tyttäreni pieneksi käyneet vaatteet menivät kaupaksi! Nyt on taas vaatekaapeissa tilaa ja sopivastipa kaupatkin alkavat olla pullollaan syksyn uutuuksia. Ainakin uudelle ja pehmeääkin pehmeälle Cashmere-neuleelle olisi ihan oikeasti tarvetta.

Pyöräilin..
Useammankin kerran lähikauppaan ja takaisin, jihuuu! Useamman kerran tuli ostettua jäätelön sijaan kylläkin pelkästään juotavaa, sillä niin kuuma tuli fillaroidessa helteisessä  auringonpaisteessa. Totuuden nimissä on kuitenkin paljastettava, että kyllä se pyöräily vaan jännittää! Jalat vapisten otan jokaisen ensipolkaisun ja siitä se sitten vasta lähtee :) Ihan huikaisevan hieno tunne on viillettää mäkiä alas ja antaa vilvoittavan tuulen helliä kasvoja. Pienistä asioista se onni lopulta koostuu :)

Odotin..
Ja odotan tulevaa hääpäivän viettoa joka osuu tänä vuonna sopivasti lauantaille. Kuudetta hääpäivää ajattelimme juhlistaa ainakin jo edelllä mainitulla lemppari-juomallani Moët  & Chandon Rose- juomalla ja yhdessä vietetyllä ajalla. Saapa nähdä, mitä sitä kaikkea hääpäivälle keksitäänkään mutta uskoisin hyvän ruoan olevan osana juhlapäivää mitä suurimmassa määrin :)




Kivaa perjantaita!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥